Kandidaten van Kleur

about_1

Joan Nunnely

Waar kunnen we je vinden op het stembiljet?
Rotterdam, D66, lijst 3 kandidaat 3

Vertel ons iets over jezelf dat we nog niet weten.
Ik ben gek op mijn eigen pindasoep. En ja, dat is ook wel een uitnodiging aan iedereen. Kom in de zomer een keer pindasoep eten bij mij op mijn terras.

Wat is volgens jou het belang van een initiatief als Kleur de Kamer?
Kleur de Kamer heeft de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen bewezen hoe belangrijk het is om samen in de schijnwerpers te komen. Kandidaten van verschillende partijen wisten elkaar te vinden en werden partij overstijgend in de schijnwerpers gezet. Heel belangrijk omdat de motivatie van de kandidaten natuurlijk niet hetzelfde is, werd wel duidelijk dat iedereen in de aanloop naar zijn of haar kandidatuur aansprekende voorbeelden of rolmodellen had gemist. Kleur de Kamer zorgt voor verbinding en versterking van elkaar.

Wat vind je het leukst aan je gemeente en waarom?
De enorme diversiteit die er in de stad is en de kracht die daarvan uitgaat op het gebied van kunst, cultuur, eten en het leven in het algemeen. De diversiteit en inclusie maakt van Rotterdam een levendige, uitdagende en bruisende stad.

Wat wil je als eerste veranderen zodra je raadslid bent?
 Ik wil breken met de traditionele lijnen en schotten die er zijn. En samen met kanidaten van kleur een agenda maken. De Dutch Squad waarvan ik onderdeel ben is wat dat betreft een goed voorbeeld van een partij-overstijgend initiatief. Doel is dat we elkaar beter weten te vinden.

Wat hoop je over 4 jaar bereikt te hebben in je gemeente?
Rotterdamse gelijkheid wat wil zeggen dat ervoor iedereen een goede opleiding, goede toekomst en optimale begeleiding is. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan.

Waarom zou men juist op jou moeten stemmen?
Ik heb een enorm netwerk binnen de stad Rotterdam en ver daarbuiten. En ver daarbuiten bedoel ik niet alleen Nederland maar ook Suriname en Europa. Ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn netwerk betere oplossingen kan bieden en kan zorgen voor echte gelijkheid. En gelijkwaardigheid.

Waar kunnen we meer informatie over je vinden?
Joannunnely.nl rotterdamsegelijkheid.nl instagram/twitter/linkedin/facebook joannunnely