Kandidaten van Kleur

about_1

Isaura Carrilho

Waar kunnen we je vinden op het stembiljet?
Amsterdam, DENK, lijst 7, #4

Vertel ons iets over jezelf dat we nog niet weten.
Mijn voorliefde voor de zee, boeken en het schrijven van gedichten staat niet op mijn cv noch op google.

Wat is volgens jou het belang van een initiatief als Kleur de Kamer?
Het belang van kleur de kamer is de mogelijkheid om kandidaten van kleur een platform te geven die er anders niet in waardoor ze ook nog eens in staat zijn de krachten te bundelen en direct met elkaar in contact staan ten behoeve van de samenwerking in zowel de Tweede Kamer als gemeenteraden.

Wat vind je het leukst aan je gemeente en waarom?
Het leukste aan de gemeenteraad is dat je veel meer positieve invloed kan hebben op het dagelijks leven van alle Amsterdammers.

Wat wil je als eerste veranderen zodra je raadslid bent?
Ik wil dat jonge Amsterdammers veel meer inspraak krijgen in gemeentelijk beleid en er meer plaatsen/buurthuizen komen waar kinderen/jongeren en anderen naartoe kunnen en hun creativiteit kunnen laten bloeien.

Wat hoop je over 4 jaar bereikt te hebben in je gemeente?
Ik hoop dat Amsterdammers het gevoel hebben dat zij meer mee kunnen denken aan onze stad en de progressiviteit kunnen bevorderen zodat Amsterdam de stad blijft waar iedereen zichzelf kan zijn ongeacht afkomst of achtergrond.

Waarom zou men juist op jou moeten stemmen?
Omdat ik niet alleen een kind van Amsterdam ben maar behoor tot de toekomst van Amsterdam, die dicht bij de samenleving staat, snapt waar men in Amsterdam tegen aan loopt en er alles voor gaat doen om ervoor te zorgen dat Amsterdam de fijne, inclusieve, unieke stad blijft die het is.

Waar kunnen we meer informatie over je vinden?
Voor meer informatie ben ik te volgen instagram;